Emil Boc, mândru de victoria celor de la „U” contra FCSB: „Victorie de senzație a Universității Cluj! Fair-play și arbitraj corect”


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, se declară foarte mulțumit și mândru de victoria echipei clujene „U” Cluj contra celor de la FCSB. „Studenții” i-au învins pe cei de la FCSB cu scorul 2 – 1, în ultimul meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal care a avut loc luni, 31 octombrie în fața a peste 18.000 de fani. 

Primarul municipiului Cluj-Napoca a lăudt victoria echipei clujene

„«U» Cluj - FCSB 2-1!! Victorie de senzație a Universității Cluj, atmosferă superbă pe Cluj Arena, fair-play, arbitraj corect, victorie fără penalty-uri gratuite sau inventate! Victorie meritată a băieților de la «U»! Bravooo, băieți! Haide «U»!! Suntem mândri de VOI!”, a publicat Emil Boc pe pagina sa de Facebook. 

Victorie pentru „U” Cluj

Universitatea a punctat de două ori în prima repriză, prin senegalezul Mamadou Thiam (32), după o minge pierdută de Adrian Şut, şi prin Ioan Filip (40), după un balon respins greşit de francezul Malcom Edjouma. Clujenii au avut şi o bară în prima repriză, prin Thiam (45+1).

FCSB nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie clară timp de o oră de joc, dar a făcut acest lucru după ce „U” a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea mijlocaşului brazilian Romario Pires (57). Universitatea mai putea înscrie în ultimul minut (90+4), dar Lorand Fulop a ratat incredibil de două ori singur cu portarul. FCSB venea după patru victorii consecutive.

Vezi și: U Cluj - FCSB 2 - 1. Victorie uriașă pentru clujeni - VIDEO cu atmosfera incredibilă

Sursa foto: FC Universitatea Cluj 


Comentarii Facebook