Eroul României, David Popovici! Vorbele lui, de după medalia de aur de la Budapesta, au înmuiat inimile românilor


David Popovici a câștigat aurul la Campionatul Mondial de înot de la Budapesta, iar la final a avut o declarație care a mers la inima celor din țară, pentru că sunt rare astfel de performanțe.

Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei!”, a spus sportivul de 17 ani.

Sunt absolut obosit! Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit și cei de acasă au crezut în mine. Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei.

Acum voi merge să mă refac și voi fi gata pentru proba de 100 de metri. Treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță”, a declarat David Popovici.

David Popovici este noul campion mondial în proba de 200 metri liber, câștigând luni, 20 iunie, aurul la Budapesta, în Duna Arena. Timpul lui a fost de 1.43:21, un nou record mondial de juniori, după ce în semifinale se clasase tot primul, cu un timp de 1.40:00, record mondial de juniori pentru acea dată.

Ceea ce m-a motivat au fost oamenii de acasă care mă iubesc și m-au urmărit azi. Sunt foarte obosit, dar treaba nu e încă terminată, mai am și cursa de 100 metri. Sunt fericit, a fost o cursă bună, un bazin rapid”, a declarat tânărul campion mondial.

Comentarii Facebook