CFR își întărește defensiva, transferuri bombă se anunță în Gruia! Doi fundași centrali internaționali, pe lista campionilor


Dan Petrescu încearcă în această vară să își întărească defensiva, iar până în acest moment în Gruia, pe postul de fundaș central, a ajuns doar Denis Kolinger (28 ani). Potrivit surselor, un internațional camerunez și un fost internațional U20 senegalez s-ar afla pe lista lui Neluțu Varga.

Andrei Burcă este liderul din defensivă al ardelenilor, alături de Daniel Graovac, omul care a dus și el greul în apărare în campionatul trecut. „Bursucul” a apelat și la Yuri Matias din când în când, după ce a fost adus de la Gaz Metan Mediaș. Între timp, Rachid Bouhenna a fost pus pe liber și ulterior s-a înțeles cu Gigi Becali pentru un transfer la FCSB. Potrivit ProSport pe lista ardelenilor se mai află alți doi fundași centrali, pentru care au intrat deja în negocieri.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru sursa citată care sunt cele două ținte ale ardelenilor pentru întărirea apărării, după ce formația din Gruia a primit deja ofertă de transfer pentru Andrei Burcă. Este vorba despre Mamadou Diarra (24 de ani), ultima dată la Giresunspor, și Jean-Armel Kana-Biyik (32 de ani), fost la Metz, în Ligue 1, ambii liberi de contract.

Comentarii Facebook