Erik Lincar, pregătit de primul meci din campionat: „Jucăm cu FCSB, vicecampioana României, dar sunt încrezător în jucătorii mei”


Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre modestele rezultate din cantonament, dar și despre primul meci din campionat. Deși „U” va juca cu FCSB, vicecampioana României, în prima etapă, tehnicianul spune că alb-negrii sunt determinați să scoată un rezultat pozitiv. 

Reamintim că nou-promovata a pierdut toate partidele jucate în stagiul de pregătire din Austria și nu a reușit să marcheze niciun gol. 

Au fost multe schimbări, au plecat din cei cu care am reușit să promovăm și au venit momentan opt jucători noi pe care trebuie să-i integrăm foarte repede în echipă. Am avut și o perioadă de cantonament în Austria, unde am jucat cu echipe bune de primă ligă. Au fost meciuri pe care eu le-am apreciat, în care ne-am creat multe situații de a marca. E adevărat că, din păcate, nu am reușit să dăm gol, dar ceea ce am arătat pe mine mă face să fiu optimist.”, a declarat Lincar.

În prima etapă Universitatea Cluj o va întâlni pe ocupanta poziției secunde în sezonul trecut,  FCSB. Meciul se va desfășura în data de 17 iulie, pe stadionul Național Arena din București. 

Cred mult în jucătorii nou-veniți și așteptăm cu nerăbdare prima etapă, care o jucăm cu FCSB, vicecampioana României, echipă cu calitate, jucători de la mijloc în sus care oricând pot face diferența, dar asta nu înseamnă că noi nu vom fi determinați să obținem un rezultat pozitiv. Mergem foarte concentrați și încercăm să jucăm în stilul prin care am reușit să promovăm cu echipă de Liga 1 și am ajuns aici și de ce să nu putem juca cu oricare echipă din Liga 1 la același nivel. Niciodată nu am avut o problemă pe situația tragerii la sorți. E adevărat că jucăm în primele trei etape cu echipele de play-off de anul trecut, dar sunt încrezător în jucătorii mei, în potențialul lor, în dorința lor de afirmare și putem scoate rezultate pozitive.”, a mai adăugat tehnicianul.

Înainte de debutul cu FCSB din campionat, ”U” primește vizita celor de la Minaur Baia Mare sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul „Remus Câmpeanu” din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Comentarii Facebook