„U” nu renunță la transferul lui Chipciu de la CFR: „Ar da multe goluri dacă ar juca împotriva lui CFR”


În pofida împotrivirii fanilor „U” la un transfer de la CFR, tehnicianul Universității Cluj spune că nu renunță la Alex Chipciu (33 ani) și așteaptă un răspuns de la acesta. Precizarea lui Lincar vine în contextul ultimelor reacții de la peluza Șepcilor Roșii. 

Reamintim că ultrașii de la „U” au venit cu un mesaj dur după zvonurile apărute în presă despre transferul lui Chipciu de la CFR. Aceștia au afișat un banner cu un mesaj tranșant: „Nu este nimic de negociat, nu vrem șobolani în negru și alb”, au scris suporterii pe bannerul afișat la Cluj Arena. 

Prezent la emisiunea ProSport Live, Erik Lincar însă, a precizat că și l-ar dori sub comanda sa pe Chipciu. În ciuda reacției acide a galeriei, tehnicianul consideră că fotbalistul ar fi foarte important pentru echipa sa.

Chipciu e o variantă pentru noi. Așteptăm un răspuns de la el. Eu chiar am încredere în Alex mai ales că nu a avut o perioadă fericită la CFR. Mizez pe ambiția lui și sunt sigur că va avea un sezon foarte bun dacă o să reușim să-l aducem. Toată lumea știe calitatea lui, nivelul la care a jucat, iar noi avem nevoie de genul ăsta de jucători care au fost obișnuiți să joace cu 20-30.000 de suporteri în tribune. Eu cred că Chipciu ar da multe goluri dacă ar juca împotriva lui CFR. El a fost mai mult rezervă și a jucat foarte puțin. 

În unele momente a făcut diferența pentru CFR. El este un jucător cu experiență. Nivelul financiar nu-l cunosc, dar conducătorii clubului nostru vor găsi o soluție împreună cu cei de la CFR care să mulțumească pe toată lumea. Alex ar renunța la o sumă importantă de bani doar ca să vină și să joace la U Cluj”, a spus Erik Lincar pentru ProSport LIVE.

Foto: Profimedia Images

Comentarii Facebook