Miercuri 24 Aprilie

Competitie de monociclism trial pe malul Somesului, in Grigorescu


Cea de-a doua editie a concursului national de monociclism trial "Crazy Legs Unicycle Contest" (CLUC) se va desfasura sambata, 30 iulie, in parcul rustic "La Butuci" de pe malul Somesului, in apropierea podului Garibaldi.

"In urma succesului inregistrat la editia precedenta, numarul celor care se vor intrece in a parcurge pe o singura roata traseele cu obstacole s-a dublat in acest an. 15 concurenti vor fi prezenti pe "bicicletele" cu o singura roata, provenind din orase ca: Cluj-Napoca, Resita, Sfantu Gheorghe, Oradea, Alba-Iulia, Reghin si chiar Bucuresti. Totodata, in premiera, la eveniment sunt asteptati si concurenti straini, care vor face demonstratii acrobatice, de trial, freestyle, respectiv flat", a precizat Radu Ariesan, reprezentantul Romanian League of Unicycling - RLU.

In concurs se vor putea inscrie "bikeri" avansati si incepatori. "Concurentii vor trebui sa parcurga fiecare cate doua trasee, la care se adauga si o competitie de tip "dual", in care se evolueaza simultan, pe cate un traseu cu structura asemanatoare. CLUC 2011, este mai mult decat o simpla competitie, este un demers de familiarizare a publicului cu acest sport care abia se face cunoscut in Romania, dar care are un potential foarte mare la nivel competitional. in aceasta directie, organizatorii cheama publicul la un eveniment original si unicat in peisajul evenimentelor din Cluj-Napoca", a mai precizat Radu Ariesan.

Concursul se va desfasura intre orele 13.00 si 22.00, sambata, 30 iulie, in Cluj-Napoca, in parcul rustic "La Butuci", pe malul Somesului, langa Podul Garibaldi, vis-a-vis de Sala Sporturilor.

Comentarii Facebook