Dinamovistii intra pe stadionul din CFR Cluj pe baza unei liste si a legitimatiilor


Suporterii Dinamo Bucuresti au reusit sa intre pe stadionul din Gruia pe baza unei liste si a legitimatiei de membru a Asociatiei "Catalin Haldan". 

Galeria a primit de la CFR Cluj 1034 de bilete, iar oficialii din Gruia sustin ca numai cei care sunt inregistrati in Asociatie vor fi lasati sa intre la meci. 

Constantin Danilescu s-a aratat totusi ingrijorat de soarta suporterilor Dinamo care vin din tara si care nu stiu despre pretentiile CFR Cluj. "Speram sa nu se repete ce a fost la meciul trecut. Este inadmisibil ca niste oameni sa faca 400km si sa nu poata intra pe stadion", a spus Danilescu la sport.ro

"Nu mai avem probleme, am reusit sa facem acele legitimatii si putem sa intram. Avem acea decizie data de judecatorie dupa meciul de anul trecut. Cei veniti din Bucuresti s-au inscris pe o lista si au primit legitimatie. Suntem 500-600, o sa fim 1000 la meci. Oricum, o sa fie dinamovisti si la tribuna a doua si la tribuna I", a declarat Mihnea Ionescu, unul din liderii galeriei dinamoviste.

Comentarii Facebook