CFR Cluj, acuzata de blaturi de baza unor stenograme "subtiri"! Citeste aici de vorbeau Vasile Avram si Porumboiu


O serie de stenograme care insinueaza ca CFR Cluj ar fi castigat ultimele titluri cu ajutorul arbitrilor au aparut in presa centrala.

In stenogramele din celebrul caz de coruptie "Terbea - Avram" exista pasaje dintr-o discutie purtata de fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram si Adrian Porumboiu, patronul FC Vaslui. Ultimul pretinde ca detine informatii despre "blaturile" CFR Cluj, scrie prosport.ro.


Inainte de meciul dintre CFR Cluj si Dinamo, Cornel Dinu i-a acuzat pe "feroviari" ca trag sfori la arbitri. Citeste AICI acuzatiile.

 

Porumboiu: ...si Mitica nu, Mitica nu stie ce fac aia de la CFR Cluj? Ei, cacat, Mitica! Mitica, dupa interes! Lui Mitica i-e frica de ala, ca cica l-a bagat ala. I-a facut dosar, Paszkany (n.l. se amuza)

Avram: Cum?

Porumboiu: Mitica se plangea la mine ca i-a facut dosar Paszkany! Intelegi? si lui Mitica, daca da unul o ba... spre el: "Mami, mi-e frica". Pai, da-te-n p... mea, daca esti barbat si n-ai facut nicio prostie, n-ai ce p... mea sa-ti fie frica, nu

.............

Porumboiu: Pai, de ce sa ia masuri, ma? Cum sa ia masuri, ma? Cum poate sa ia masuri?

Avram: Ei, nu stiu...

Porumboiu: Cand tu, sef la liga, te autopronunti. Taca, ba, dracu' din gura, ma. Pai, ce, eu sunt tampit? Te bagi tu, nu?

Avram: Da, da

Porumboiu: Ei...cum sa spun...a...tot viseaza si cacatii! Eu stiu de CFR Cluj! Eu nu stiu, ce dracu'? Ei nu stiu de trebuirile astea, nu? intelegi?

(...) Sau Paszkany. Pai, daca...daca eram o jigodie, domn' Paszkany era...Era, erau toti! Nici nu mai vorbeai de CFR Cluj! Nici nu mai vorbeai de CFR Cluj! Ba, nene, nu ma bag, imi vad de treaba...si tie ti-au trecut pe la ureche! Nu? Dar ti-ai vazut de treaba ta! (...) Mai, Vasile, sunt elemente pe care le au foarte multi tata. Adica, sunt elemente, elemente atat de pututroase, atat de asta, incat ei, ei nu concep sa nu castige, sa castige cu orice pret!

 

Seful arbitrilor Vasile Avram a fost retinut de procurorii DNA pentru ca a luat mita, in 21 mai, de la un om de afaceri, inaintea meciului FCM Targu Mures - U Cluj, pentru ca desemna arbitri "agreati". Citeste AICI totul despre acuzatii.

Comentarii Facebook