Derby ardelenesc pe arena pe care „U” Cluj va juca finala Cupei României. „Șepcile Roșii” se întâlnesc azi cu FC Hermannstadt, într-un duel al orgolilor


„Studenții” de la ”U” Cluj testează gazonul de pe Stadionul Municipal din Sibiu, arena pe care se va disputa finala Cupei României în 24 mai, deoarece meciul pe care îl vor disputa azi, 19 mai, împotriva celor de la FC Hermannstadt nu mai are nicio miză pentru cele două echipe.

FC Hermannstadt, asemenea echipei clujene, nu are dreptul de a participa în cupele europene, astfel că cele două poziţii ce duc în play-off-ul pentru un loc în calificările Conference League nu îi interesează. Sibienii vin după victoria cu 1-0 în faţa Petrolului.

De cealaltă parte, ”U” Cluj se situează „confortabil” pe locul 6 în play-out, c un punctaj care le asigură matematic supraviețuirea în Superliga. Clujenii vin după victoria care i-a scăpat de emoții, scor 2-0, în faţa Chindiei.

În conferința de presă organizată înaintea plecării la Sibiu, antrenorul clujenilor a declarat următoarele:

„Sunt preocupat să văd un mijloc prin care aș putea să pregătesc jocul de miercuri, din Cupă. Mă gândesc și la acest aspect. Ne așteaptă un joc în care obiectivul ambelor echipe poate să fie un loc mai bun în clasament. Dar preocuparea mea este, sigur, să nu avem accidentări. Sper că nu vom comite greșeli ca vreunul dintre titulari să primească un cartonaș roșu. Îmi doresc să avem concentrarea necesară pentru un meci oficial, dar gândindu-ne și la meciul final, de miercuri”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău.

Partida FC Hermannstadt - ”U” Cluj, din runda 9 a play-out-ului Superligii, va avea loc vineri, de la ora 17:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 2.

Iată clasamentul din play-out-ul Superligii, înainte de ultima rundă

hermannstadt u cluj 2.png

Sursă FOTO: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook