Neluțu Varga a anunțat suma! Pentru cât e dispus să renunțe la CFR: „Normal că CFR costă mai mult”


După ce Gigi Becali a anunțat că vrea să renunțe la FCSB, au apărut informații în spațiul public, potrivit cărora și Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, ar fi dispus să vândă clubul. Zvonul a apărut după ce omul de afaceri a plecat în Orientul Mijlociu pentru a negocia cu posibili investitori, însă Varga a negat acest lucru, susținând că a fost în Qatar pentru a urmări Campionatul Mondial de Judo.

Neluțu Varga recunoaște că nu exclude posibilitatea de a vinde CFR-ul dacă va primi o ofertă foarte bună, însă pentru moment nu ia în calcul să cedeze echipa. De asemenea, potrivit patronului, CFR ar fi mai scumpă decât FCSB.

Nici vorbă de așa ceva. Eu am fost plecat cu alt scop. Am fost la Campionatul Mondial de Judo. Nu se pune problema să vând echipa. Doar dacă vine o ofertă de nerefuzat”, a declarat Neluțu Varga, pentru ProSport.

Întrebat care ar fi prețul pentru care ar vinde campioana ultimilor cinci sezoane, acesta a spus că ar fi peste cel cerut de Gigi Becali pentru FCSB.

Echipa costă 25 de milioane de euro fără campionat, 40 de milioane dacă vom câștiga campionatul. Nu se compară. Normal că CFR costă mai mult. Noi avem proprietăți, avem stadion, avem academie, clădiri. Orice este de vânzare, dar nu sunt disperat să vând”, a punctat Neluțu Varga, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook