Boc și-a anulat programul de la Bruxelles pentru a vedea finala din Cupa României: „Categoric mi-am anulat totul”


Sepsi și U Cluj vor disputa finala Cupei României în sezonul 2022/2023. Covăsnenii au trecut fără drept de apel în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0, în timp ce trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a învins-o pe UTA Arad, 1-0.

Ultimul act al Cupei României este programat pe 24 mai și va avea loc pe noua arenă din Sibiu, recent inaugurată. Primarul Clujului a transmis că și el va fi prezent la marea competiție, ba chiar pentru a participa la meci, Boc spune că și-a anulat programul de la Bruxelles.

Trebuia să fiu la Bruxelles, mi-am anulat tot programul de acolo chiar dacă este complicat. Categoric mi-am anulat totul și oricum a doua zi avem semnarea contractului pentru metrou deci trebuie să sosesc cu o seară înainte. În consecință nu mai plec la Bruxelles. Categoric voi fi alături de echipă la Sibiu și de suporterii prezenți. Mergem cu mândria că am ajuns în Cupă, că ne-am îndeplinit obiectivul pe anul acesta, mergem cu speranță și optimism în viitorul Universității Cluj. Îl felicit încă o dată pe Neluțu Sabău, acest om extraordinar, un brand al Clujului și Universității”, a transmis Emil Boc, la un post de radio local.

Învingătoarea dintre Sepsi și U Cluj va fi recompensată cu 240.000 de euro, iar finalista va încasa 10.000 de euro în plus față de ceea ce a primit până în această fază. O victorie în grupe a fost premiată cu 12.000 de euro, remiza - 4.000, calificarea din sferturile de finală - 25.000 de euro, iar victoria din semifinale - 50.000 de euro.

FRF a mărit premiile totale ale competiției de la 800.000 de euro, cât a fost sezonul trecut, la 1,2 milioane de euro. Adică, o creștere de 50% între cele două ediții.

Comentarii Facebook