Vineri 10 Aprilie

Iuliu Muresan: "Dumnezeu tine cu cei puternici si cinstiti!"

Presedintele CFR s-a declarat foarte bucuros ca echipa a reusit a cincea victorie consecutiva, ironizand echipa FC Timisoara care a castigat puncte la masa verde si nu in teren.

 

Intr-o interventie telefonica in direct la DigiSport imediat dupa meci, Muresan a persiflat conducerea timisorenilor spunand: "Noi nu suntem pomanagii, nu vrem puncte de la nimeni, punctele noastre sunt muncite"

 

Referitor la evolutia echipei seful din Gruia a spus: "A fost un meci greu, e o victorie importanta, meritata, muncita. Echipa s-a luptat admirabil, au facut o risipa de efort admirabila. A doua repriza am dominat si golul a venit normal.   Mai avem inca sapte batalii din razboiul nostru. Am avut si sansa, ca, in rest, Rapidul nu prea a avut ocazii".

 

"Dumnezeu tine cu cei puternici si cu cei cinstiti "a continuat Muresan, intrebat de faza la care rapidistul Herea a scos de pe linia portii CFR-ului impiedicand un gol altfel inevitabil al formatiei sale.

 

Presedintele CFR considera ca forta echipei sale este data de faptul ca in lot sunt 20 de jucatori care pot fi titulari oricand pentru ca sunt de valori apropiate.

 

El considera ca daca vor reusi un meci bun la Timisoara, clujenii au mari sanse sa-si indeplineasca primul obiectiv, castigarea campionatului.

Comentarii Facebook