Declarații halucinante ale judecătorului TAS după retrogradarea Rapidului



Tribunalul Sportiv de la Lausanne a decis retrogradarea Rapidului în Liga a II-a și să o promoveze pe Concordia Chiajna înapoi în prima ligă.

Marco Balmelli a acordat un interviu pentru Fanatik, în care a fîcut dezvăluiri interesante despre acest caz.

"Nu pot intra în prea multe detalii, veți vedea în motivare, însă decizia Comitetului Executiv (n.r. - de disputare a barajului Rapid-Chiajna) nu a avut bază regulamentară. În plus, practica Federației Române de Fotbal, din anii precedenți, susține motivele de apel ale Concordiei", a declarat Balmelli.

Întrebat ce se va întâmpla cu jocurile disputate deja de Rapid, Balmelli a răspuns: "Este o decizie care va aparține Federației sau a Ligii Profesioniste de Fotbal din România. TAS s-a pronunțat strict pe decizia Comitetului Executiv. Dacă vreți o părere personală, mi se pare logic ca rezultatele celor două jocuri disputate de Rapid în Liga I să fie anulate, iar partidele să se rejoace cu Concordia pe teren".

Mircea Sandu a afirmat luni că nu este de acord cu hotărârea luată de TAS, însă nu va face apel.

"Decizia de la Lausanne nu are argumente pe regulament! Însă o respectăm, nu avem ce face. Dar nu o vom ataca la Tribunalul Federal. Rapidul dacă o va face, îi vom sprijini, cu ce putem", a spus Mircea Sandu.

Comentarii Facebook