Miercuri 17 Aprilie

De ce nu va CĂLCA niciodată Iuliu Mureșan pe Cluj Arena?

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, nu a participat nici duminică seara la derby -ul U Cluj - CFR Cluj și a spus că nici nu o va face vreodată.

 

M-am simțit foarte jignit după ce am primit o scrisoare de la Consiliul Județean Cluj prin care ni se spunea că CFR Cluj nu are dreptul că joace pe acest stadion. Nici măcar la un spectacol nu voi merge pe Cluj Arena”, a declarta Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

 

Supărarea datează din 2011, de când a fost inaugurat stadionul Cluj Arena și CFR Cluj a fost informată că nu are voie să joacă acolo nici pe bani. Mureșan și Arpad Paszakny nu au participat în 1 octombrie nici măcar la ceremonia de inaugurare a arenei. "Am solicitat sa jucam acolo si ni s-a respins. Nu mai cerem inca o data, nu suntem... De aceea vreau sa precizez ca am fost invitati, si eu si Arpi, dar nu am vrut sa mergem intr-un loc unde ni s-a respins accesul. Adica cum, o data ne respingi si pe urma ne inviti? Ceva nu e in regula aici ca atitudine. Sau suntem respinsi sau suntem acceptati. Daca suntem acceptati si ne invita, trebuie sa mergem si cu echipa, daca nu, nu merge", a declarat Iuliu Muresan, în 2011. Citește AICI detalii.

 

Muresan: Noi am fi platit 20.000 de euro chirie pe Cluj Arena VIDEO

Comentarii Facebook