Ioan Mărginean confirmă că Ionel Ganea este ”Dumnezeu” la Universitatea Cluj

 

Acționarul din acte al U Cluj, Ioan Mărginean, a discutat la finalul meciului U Cluj - CFR Cluj, de duminică seara, despre statutul lui Ionel Ganea la echipă, lăsând să se înțeleagă că este cel care decide totul.

 

Mărginean a fost întrebat dacă Ionel Ganea nu este schimbat din cauza clauzei de 100.000 de euro, spunând că: ”Ionel Ganea este antrenorul U Cluj. Avem un contract cu el. Am avut acest start ratat. Am făcut o analiză lucidă împreună cu antrenorul și administratorul judiciar și s-au luat niște măsuri. Băieții știu că putem rămâne în viață cu această echipă cu unul sau doi oameni de bine din acest oraș, cu ajutorul autorităților, dar doar prin munca lor. Ionel Ganea a fost și este antrenorul echipei. Sunt oameni care sunt nemulțumiți că avem un singur punct, le dau dreptate și ne cerem scuze față de startul ratat”.

 

Ioan Mărginean a explicat și care este situația privind prima de 50.000 de euro pe care a primit-o Ionel Ganea pentru că a salvat echipa de la retrogradare: ”În contractul lui Ioneal Ganea erau mai multe clauze, printre care erau și niște clauze de prelungire a contractului pentru că dânsul și-a adus familia la Cluj și și-a mutat și copiii și soția. Singurii bani pe care i-a luat au fost ca să își achiziționeze o casă, pentru că este greu după o viață în București să te muți cu 2 copii la Cluj-Napoca. El a fost ajutat de către administratorul judiciar și nu mi se pare nimic în neregulă. După aprobarea noului plan de către judecătorul sindic, acești jucători își primesc și prima de obiectiv”, a mai precizat Mărginean.

 

Acționarul din acte al U Cluj a fost întrebat și dacă Ionel Ganea a semnat din proprie inițiativă referatele jucătorilor care au plecat sau dacă a făcut acest lucru la solicitarea conducerii, spunând că: ”La noi se colaborează foarte bine atât pe economic, cât și pe juridic și sportiv. Asta înseamnă că regulamentul îi dă voie antrenorului să facă un referat sportiv, prin care atenționează, amendează sau propune jucători pentru lista de transferări, care merg în vederea conducerii. Aceste referate au fost pe masa administratorului judiciar și au fost avizate”, a mai spus Ioan Mărginean.

 

Despre meciul cu CFR Cluj, Mărginean a precizat că U Cluj ar fi meritat victoria. ”Am avut neșansă. Sperăm ca acest punct de moral să nu uităm că ne putem reveni cu o victorie și să intrăm din nou în joc. Am pierdut acest start de campionat. Am dezamăgit suporterii, dar eu vă promit că ne vom reveni, exact ca sezonul trecut când eram la 7 puncte de locul retrogradabil și ne-am salvat.

 

Eu vă spun că pe teren noi am dat dovadă de o pregătire fizică fără cusur, de un angajament dus până la sacrificiu și de fazele de gol pe care le-am ratat ne dădeau posibilitatea să sperăm la 3 puncte. Nu analizez echipa CFR și le urez succes în continuare”, a adăugat omul de încredere al lui Florian Walter.

 

Ce a declarat, cu zâmbetul pe buze, Ionel Ganea la finalul U Cluj - CFR Cluj

Comentarii Facebook