De ce Ion Țiriac nu zâmbește niciodată. Milionarul a fost analizat de jurnaliștii americani


Jurnaliștii americani au dezvăluit motivul pentru care magnatul român în vârstă de 82 de ani nu zâmbește niciodată.

New York Times a publicat o analiză a milionarului roman. În vremea când î manageria pe Boris Becker ”fotograful îl ruga pe Ion Tiriac să zâmbească, dar nu zâmbește, pentru că are o imagine de protejat! Prietenii lui spun că nu i-au văzut niciodată dinții!

Dar Contele Dracula, așa cum este cunoscut în lumea tenisului domnul Țiriac, născut în Transilvania, își dorește să fie cooperant, așa că afișează o aliură ceva mai blândă. Înainte de a deveni un Svengali pentru Boris Becker, un manager de tenis multimilionar, un Donald Trump al capitalismului românesc, Ion a jucat la Wimbledon împotriva unor vedete precum Rod Laver și Stan Smith”, scriu americanii.

Analiza merge mai departe. Țiriac a avut parte de multe drame, însă a știut de fiecare dată cum să meargă mai departe.

Tatăl său a murit de o boală necruțătoare, pe când Ion Țiriac avea doar 11 ani, iar mama sa lucra într-o fabrică, pentru a întreține familia. A fost un copil campion la tenis de masă și jucător olimpic de hochei pe gheață în România, apoi s-a alăturat circuitului de tenis!

Înainte de a deveni om de afaceri, era cunoscut ca un tip excentric, care conducea motociclete, alerga după fotomodele și bea șampanie. A fost un jucător de tenis viclean, chiar dacă uneori nepoliticos, care și-a motivat compatriotul și partenerul de dublu, mai talentat și mai rebel, Ilie Năstase”, au mai scris jurnaliștii americani despre Ion Țiriac, potrivit Prosport.

Comentarii Facebook