David Popovici a răbufnit! Campionul nu le va permite altora să profite de performanțele lui


Dublul campion, David Popovici, a răbufnit și a rupt tăcerea față de cei care vor să profite de performanțele lui. Tânărul sportiv a postat pe Facebook un mesaj clar prin care anunță că nu folosește Tik-Tok.

Popovici a atașat și o captură cu mai multe conturi de Tik-Tok care îi folosesc numele pentru a-i păcăli pe utilizatori că ar fi chiar campionul de 17 ani. Unul din conturi a ajuns chiar la 53.000 de urmăritori, scrie As.ro. 

”FAKE”, a fost cuvântul folosit de Popovici, prin care i-a avertizat pe fanii săi că nu are nicio legătură cu acele conturi și că acel conținut nu îi aparține. Postarea din apropierea miezului nopții a adunat peste 11.000 de aprecieri.

Regret că niște nimeni se folosesc de imaginea ta!”, „Păcat că au ajuns la mizerii, deși ar trebui doar să te felicite”, „Imediat, după un succes, apar și profitorii”, au fost doar câteva din mesajele celor care îl urmăresc pe David pe Facebook.

Campionul nostru este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

david.jpeg

Comentarii Facebook