Duminica 25 Septembrie

Cum a răbufnit mama înotătorului Robert Glință după ce ministrul Sportului nu a menționat nimic despre prestația fiului său la Campionatul Mondial


După ce ministrul Eduard Novak nu a menționat absolut nimic despre Robert Glință la sosirea sportivilor care au reprezentat România la Budapesta, mama tânărului a transmis un mesaj prin care a descris gafa făcută de oficial. 

Eduar Novak i-a întâmpinat la aeroport pe sportivii care au reprezentat România la Budapesta și a ținut un discurs în care l-a lăudat numai pe David Popovici, tânărul sportiv care a făcut istorie devenind al doilea sportiv din toate timpurile care câștigă două probe din cadrul aceluiași Campionat Mondial de natație. La campionatul de la Budapesta a participat și Robert Glință care s-a apropiat de podium, în finala probei de 50 de metri de la Campionatele din Budapesta, terminând cursa pe a patra poziție. 

În acest context, mama lui Robert Glință a transmis un mesaj dur la adresa oficialilor Ministerului Tineretului și Sportului. Irina Angelica Glință a criticat și „lipsa de pregătire” de care a dat dovadă ministrul Tineretului și a Sportului, în cadrul primirii de la aeroport a celor doi sportivi. 

INOTATOR.jpg

Irina Angelica Glință, despre gafa lui Eduard Novak de la aeroport: „Acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit”

La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român! Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări. Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej”, a transmis Irina Angelica Glință.

 

Femeia a lăudat performanțele copilului său 

De asemenea, mama lui Robert Glință a mai transmis un mesaj prin care a vorbit despre modestia și blândețea fiului său: „Robert a promovat dintotdeauna modestia și blândețea, m-a îndemnat mereu să las faptele să vorbească pentru el, și nu cuvintele mele – care, de multe ori, mi se încaieră în minte de ies val-vârtej pe gură sau prin degetele-mi scriicioase!

Azi, cel mai important este că el simte susținere! Ne simte dragostea și ne simte prețuirea!

inotator 2.jpg

Și sentimentul care predomină este recunoștința – cu sau fără îngăduința cuiva, cu sau fără patalama. Și doar pe acesta trebuie să îl las să strălucească, pentru mine, pentru el și pentru toți cei care îl au pe lista gândurilor bune.

Cred în continuare că, uneori, e bine să te ridici sau să intri 'în templu' și să răstorni 'mesele schimbătorilor de bani și scaunele vânzătorilor de porumbei' – citat din Matei 21:12, pentru cei mai puțin familiarizați cu parabolele biblice. Să nu tolerezi necuvința devine, în anumite cazuri, o virtute, și nu un act indecent.

De aceea, dacă, pe viitor, mă mai ridic din banca în care m-au așezat frumos rezultatele lui Robert de ani buni încoace, luați-mă doar ca pe un om care se manifestă în acord cu propria gândire, simțire și pregătire profesională. (Vorba lui Radu Paraschivescu: 'Nimeni nu-i perfect!'). Ieri, azi, mâine și mereu, alături de Robert!”, a mai scris Angelica Glință pe Facebook.


Comentarii Facebook