Dani: Trebuie sa uitam orice prietenie cu Andone si sa batem Rapidul


Jucatorii de la CFR Cluj sunt hotarati ca in cele 90 de minute cat va dura partida cu Rapid sa uite orice relatie de prietenie cu Andone si sa aduca 3 puncte in Gruia. Dani a declarat ferm ca vrea titlul cu orice pret.

"Cu Ando am avut o relatie foarte buna. si eu, si altii. Trebuie sa uitam insa de orice fel de prietenie si sa batem Rapidul. Andone ne stie si calitatile, si defectele. Asta e un avantaj pentru el, si pentru Rapid. Avem insa si noi surprizele noastre", a declarata Dani, intr-un interviu acordat EVZ.

Mijlocasul de la CFR Cluj a mai spus ca atuul clujenilor este faptul ca lotul este echilibrat. "Avem cea mai buna echipa din Liga I. Suntem formatia cu cel mai echilibrat lot. Daca ne lipsesc doi-trei jucatori, avem inlocuitori la fel de valorosi. Vrem titlul cu orice pret in acest an. E o ambitie extraordinara. Vom rezista pana la final tuturor presiunilor", a completat Dani.

Derby -ul dintre CFR Cluj si Rapid Bucuresti se va juca duminica seara de la ora 21.30, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu". Andone vine pentru prima data ca si adversar la Cluj si a declarat ca nu il incearca niciun sentiment. "E prima oara cand joc impotriva Clujului, dar nu ma incearca niciun sentiment. Am in cap doar sa duc Rapidul in Liga Europa. Mergem la Cluj sa batem", a mai spus Ioan Andone.

Comentarii Facebook