Universitatea Cluj castiga trei puncte in prima deplasare dupa demisia lui Hizo de pe banca tehnica


Universitatea Cluj s-a impus cu 1 - 0 in jocul cu FC Silvania, prin golul reusit in minutul 45 de Miroslav Lecic. Gazdele au incercat sa revina, dar clujenii s-au aparat bine si au reusit sa isi apere avantajul de pe tabela de marcaj.

Miroslav Lecic a inscris singurul gol printr-un sut de la 5 metri, fara ca aparatorii de la FC Silvania sa mai aiba de face.

Partida a inceput cu dominatia "studentilor", care in ciuda terenului execrabil au avut catevea ocazii. In minutul 17, Cojocnean centreaza pe partea dreapta pentru Lecic, insa arbitrul fluera fault in atac. Dupa trei minute, Adrian Popa face o cursa de 20 de metri si lanseaza o torpila de la marginea careului, iar portarul de la FC Silvania deviaza in bara.

In minutul 27, Bonatti iese din lotul lui U Cluj si intra in locul lui Baiano. In minutul 31 a fost o balbaiala in careul Universitatii Cluj, dar Szilagyi reuseste sa salveze poarta si respinge mingea.

Doua minute mai tarziu, FC Silvania este tot in atac, iar Brata suteaza de la 10 metri si mingea aproape sterge bara de la poarta clujenilor.

In a doua repriza Lecic, marcatorul singurului gol, este schimbat cu Lemnaru, iar doua minute mai tarziu Matache reuseste sa respinga de pe linia portii si salveaza Universitatea Cluj de la primirea unui gol.

Urmeaza o ratare a lui Lemnaru, care primeste o pasa de la Machado scapat singur spre poarta. Pasa nu este fructificata de Lemnaru, care suteaza in blocajul portarului.

Finalul partidei le-a apartinut gazdelor care au presat pentru obtinerea unui egal, dar linia de fund de la "U" Cluj s-a tinut pe pozitii si meciul s-a terminat cu 3 puncte pretioase in contul clujenilor.

 

"Studentii" au aratat ca si-au revenit dupa plecarea de pe banca tehnica a lui Viorel Hizo, care si-a dat demisia saptamana trecuta. 

Comentarii Facebook