Miercuri 24 Aprilie

Două echipe clujene în semifinalele Cupei României! CFR Cluj este cea de-a 4-a semifinalistă, după o victorie chinuită cu FC Argeș


CFR Cluj, campioana României din ultimele 5 sezoane, a ajuns și ea în semifinale, după succesul de miercuri al celor de la „U” Cluj. Formația din Gruia a câștigat meciul de aseară, împotriva celor de la FC Argeș cu scorul de 1-0. 

Clujenii au reușit să tragă primul șut pe poartă abia în minutul 46. Golul care a adus victoria clujenilor a venit în minutul 89. 

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după un joc al formației din Gruia considerat de mulți ca fiind modest. Prestația formației lui Dan Petrescu a fost similară cu evoluțiile CFR-ului din ultimele partide: un joc economicos și faze puține de poartă.

Krasniqi a înscris pentru CFR Cluj, în meciul cu FC Argeș. Jucătorul din Kosovo a reușit deschiderea scorului în minutul 89. 

În prima repriză, CFR nu a avut nicio fază de poartă, în timp ce oaspeții au avut două "jumătăți de ocazii", prin Biai și Celestine. În repriza a doua, jocul s-a schimbat, iar campioana României a dat primul șut pe poartă în minutul 46.

CFR a avut o ocazie prin Maglica, în minutul 88, iar peste un minut, Krasniqi a reușit să marcheze golul calificării. 

CFR Cluj urmează să îi întâlnească în semifinală pe cei de la Sepsi, într-un meci programat pe 26 aprilie.

Comentarii Facebook