Cum se prezintă gazonul înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB. Balaj: „Noi am avut ninsoare până de curând”


Derby-ul CFR Cluj - FCSB, din etapa a treia a play-off-ului SuperLigii, se dispută astăzi, de la ora 21:00, pe stadionul din Gruia. Dacă la precedentul meci direct, disputat pe 5 februarie (scor 0-1), a fost foarte frig, iar gazonul nu a fost în cele mai bune condiții, de această dată situația e diferită, în ciuda ninsorilor din ultimele zile.

Terenul se prezintă mai bine decât atunci, când au fost temperaturi foarte scăzute. A fost și atunci bun terenul în condițiile date. Din acest punct de vedere, o să fie un teren bun, doar că vorbim de un gazon care vine după o iarnă grea.

Încă nu am avut soare așa cum ne-am fi dorit, a fost făcută supraînsămânțare, s-au dat toate vitaminele necesare, dar noi am avut ninsoare până de curând. Abia de azi începem să vedem soarele la Cluj. Terenul e bun", a spus Cristi Balaj, la Digi Sport Matinal.

CFR Cluj ocupă locul doi în clasament, cu 34 de puncte, iar FCSB se află pe poziția a treia, cu 33 de puncte.

Oficialii CFR anunță că stadionul va fi plin la derby-ul care poate stabili multe în lupta la titlu. 

Stadionul va fi plin, noi suntem un club care oferă posibilitatea tuturor celor care iubesc fotbalul, și în special suporterilor noștri, să fie la stadion. Dacă cumva se întâmplă să fie un suporter al echipei 'U' Cluj, cum am și demonstrat, sau al lui Dinamo, sau FCSB, cum e acum, noi nu împiedicăm accesul nimănui. Au șanse de a achiziționa bilete. Bineînțeles că avem o limitare de scaune, pentru că stadionul nu e foarte mare. Important e că vom avea stadionul plin", a precizat Balaj.

Comentarii Facebook