Cristi Manea va rata meciurile cu Petrolul și Rapid din SuperLiga. Fotbalistul a suferit o accidentare la echipa națională


Convocat pentru meciurile din luna septembrie, Cristi Manea (25 de ani) a fost titular în egalul cu Israel, 1-1, în etapa a 5-a din preliminariile EURO 2024. Fundașul dreapta s-a accidentat la ultimul antrenament, înainte de meciul cu Kosovo și a aflat cât va lipsi de gazon.

Fotbalistul celor de la CFR Cluj a evoluat toate cele 90 de minute în meciul cu Israel (1-1), însă a fost indisponibil pentru disputa cu Kosovo (2-0), după ce a acuzat dureri la genunchi la antrenamentul oficial ce a avut loc luni seară.

Potrivit GSP, Manea are o leziune localizată pe ligamentul colateral intern de la un genunchi și va sta, cel mai probabil, între două și trei săptămâni.

Asta înseamnă că fundașul dreapta va rata duelurile cu Petrolul Ploiești și Rapid, din SuperLiga României, dar și disputa cu CSM Alexandria din Cupa României. Asta înseamnă că fundașul dreapta va rata duelurile cu Petrolul Ploiești și Rapid, din SuperLiga României, dar și disputa cu CSM Alexandria din Cupa României.

Comentarii Facebook