Cristi Manea, gesturi sfidătoare la adresa galeriei lui „U” Cluj. Se impunea un cartonaș galben pentru fundașul lui CFR


A fost o atmosferă incendiară în Gruia, luni seara, la derby-ul Clujului. Duelul celor două galerii a fost câștigat de „șepcile roșii”, iar Cristi Manea (25 de ani), fundașul lui CFR Cluj, a avut o atitudine războinică în fața suporterilor lui U Cluj.

CFR Cluj s-a impus cu 4-0 în fața lui U Cluj, cu Cristi Manea pe lista celor mai în formă jucători ai meciului. Suporterii Universității și-au făcut simțită prezența pe stadionul din Gruia, au aprins torțe și au dat drumul la fumigene și petarde. Atmosfera a fost una senzațională în tribune, așa cum trebuie să fie un derby local de mare tradiție.

În minutul 85, antrenorul Dan Petrescu a hotărât să îl scoată de pe teren pe Manea. Fundașul dreapta a părăsit suprafața de joc și a trecut prin fața galeriei lui U Cluj, în fața căreia a făcut gesturi provocatoare. Cristi Manea a început să-i aplaude ironic pe suporterii „șepcilor roșii”, apoi și-a dus mâinile pâlnie la urechi pentru a le transmite acestora că nu se aud în stadion.

Cu toate că astfel de ieșiri trebuie sancționate, fotbalistul campioanei României a scăpat basma curată. Fostul arbitru FIFA Marius Avram este de părere că „centralul” Marcel Bîrsan nu a fost pe fază în acel moment.

Sunt gesturi provocatoare, care pot conduce la incidente. Cred că arbitrul nu a văzut. Se impunea cartonașul galben”, a declarat Marius Avram, potrivit Digi Sport.

Comentarii Facebook