Cristi Dulca: "Va fi un meci dificil la Lupeni, dar baietii sunt foarte concentrati si motivati sa castige"

Antrenorul Universitatii Cluj, Cristian Dulca, crede ca meciul cu Minerul Lupeni va fi greu, dar ca jucatorii sunt concentrati. U Cluj trebuie sa castige sambata la Lupeni ca sa promoveze in Liga I.

 

"Am spus ca promovarea se va decide in ultima etapa, va fi un meci dificil la Lupeni, dar baietii sunt foarte concentrati si motivati sa castige", a spus Dulca, citat de site-ul oficial la clubului, universitateacluj.ro.

 

Clujenii trebuie sa castige sambata maciul cu Lupeni ca sa promoveze in Liga I. Ei sunt acum pe locul 3 in seria a 2-a, cu 64 de puncte. Pe primele doua locuri, cu cate 66 de puncte, sunt FCM Targu Mures, care este deja promovata, si Dacia Mioveni, care nu mai are niciun meci de disputat.

 

Dupa ce meciul cu CS Otopeni de astazi nu a fost programat, iar clujenii au castigat la masa verde cu 3-0, Dulca a impartit echipa in doua si clujenii au jucat un meci de pregatire in fata suporterilor, veniti pe stadionul Clujana. La partida de astazi, Dulca l-a folosit si pe nigerianul Ekene Anthony Ozoh Tony, in varsta de 20 de ani, care este in probe la echipa clujeana.

Comentarii Facebook