Cristi Balaj a răbufnit, este nemulțumit de sistemul VAR: „Noi ce chinezărie am achiziționat?”


La două zile de la remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a doua a play-off-ului, conducerea CFR Cluj continuă să-și spună nemulțumirea despre sistemul VAR din SuperLiga.

În direct la Digi Sport, Cristian Balaj (51 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, și-a exprimat nemulțumirile despre modul în care se iau deciziile în camera VAR.

Aveam discuții cu Dan Petrescu. Discutam de jocul echipei. Nu suntem Real Madrid sau Manchester City, ca să dominăm un adversar. Dar cu jocul nostru, avem o nemulțumire, cum sunt tratate faze asemănătoare.

Pe unde trece acea linie, omul decide. Au eșuat (n.r cei de la VAR). Este imposibil  (n.r. la meciul cu Universitatea Craiova) ca o persoană, să stai sprijinit pe un picior, să ai piciorul ridicat și să nu fie partea superioară mai în față decât gheata piciorului de sprijin. Până la 45 de ani eu nu am făcut altceva decât să alerg.

Ideea este că la alte campionate, la competițiile UEFA, vezi proiecția corpului. Dar să vedem acea proiecție. Noi ce chinezărie am achiziționat? La meciul de acasă (n.r. cu Rapid) au tras linia la umărul lui Maglica. Unde e uniformitatea?

Eu din ce am înțeles... Noi doar am solicitat să vină sistemul VAR în România. Nu vreau să fie implicat numele echipelor Rapid, Universitatea Craiova. VAR-ului, din punctul meu de vedere, a eșuat. Orice credibilitate. Au reținut din banii cluburilor pentru acest sistem.

Nimeni nu a venit să ne spună că dacă vom lua acest sistem VAR, vor fi trasate eronat liniile. La meciul pe care l-am jucat acasă cu Rapid, Maglica, ca să ajungă cu umărul unde era trasată linia, trebuia să fie culcat.

Dacă venea cineva și ne spunea, nu accepta nici Federația, dar nimeni nu a venit să ne spună. Acest lucru s-a descoperit pe parcurs”, a spus Cristian Balaj, la Fotbal Club.

Comentarii Facebook