Luni 30 Martie

2.000 de lei, abonamentul anual la complexul de natatie al UBB

 

Complexul de natatie "Universitas" din Parcul Sportiv "Iuliu Hatieganu" este deschis din 1 februarie pentru public. Piscina olimpica este deschisa zilnic aproape 18 ore pe zi.

Amatorii de inot pot face sport de luni pana vineri de la ora 6.00 pana la 22.00, iar in week-end de la ora 10.00 pana la 22.00.

Studentii si angajatii Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj beneficiaza de reducere. De aceste facilitati au parte si persoanele cu dizabilitati sau pensionarii. Publicul larg poate intra la piscina olimpica, fie pe baza de bilet sau abonament

Tariful pe ora este de 15 lei, pe trei ore, de 20 de lei, iar, pentru mai mult de trei ore, tariful este de 30 de lei. Abonamentul lunar este de 220 de lei, iar anual de 2.000 de lei.

Exista si un abonament pentru familii: doi parinti si un copil vor plati 500 de lei pe luna, iar pe un an intreg 4.000 de lei. Angajatii UBB, studentii, persoanele cu dizabilitati si pensionarii vor beneficia de o reducere de 50 %.

Complexul de natatie are un bazin cu dimensiuni olimpice, iar apa are intre 26 si 28 grade Celsius. Pe toata durata programului, inotatorii sunt supravegheati de salvamari profesionisti.

Comentarii Facebook