Marti 21 Ianuarie

CFR Cluj a fost amendata cu 20.000 de euro de UEFA! S-ar putea ajunge la suspendarea terenului

CFR Cluj a primit o sanctiune din partea UEFA pentru incidentele din timpul meciului pe teren propriu cu Sparta Praga si risca  sa fie suspendat stadionul "Dr. Constantin Radulescu".

Incidentul s-a produs in minutul 88 al al partidei dintre CFR Cluj si Sparta Praga, din 5 noiembrie 2009, dupa ce Bogdan Mara a fost eliminat, iar din tribuna au fost aruncate doua brichete.

 

"Din nefericire, una dintre acestea l-a lovit pe arbitrul intalnirii, incidentul fiind consemnat in raportul observatorului de joc. In consecinta, clubul CFR 1907 Cluj a fost amendat de catre UEFA cu suma de 20.000 de ruro, o sanctiune mai putin severa datorita faptului ca aceasta a fost prima abatere. In cazul care astfel de incidente se vor repeta, stadionul "Dr. Constantin Radulescu" risca sa fie suspendat de la disputarea partidelor in competitiile europene intercluburi", se arata intr-un comunicat al Clubului CFR Cluj.

Reprezentantii clubului fac acum apel la suporteri si le cer sa fie responsabili. "Pentru a evita acest lucru, clubul CFR 1907 Cluj face apel la toti suporterii visinii sa pastreze o atmosfera civilizata pe stadion, in spiritul fair-play, si sa demonstreze in continuare ca arena din Gruia este cea mai civilizata din tara, incidentul regretabil de la meciul cu Sparta Praga ramânând unul izolat", se mai arata in comunicatul conducerii CFR Cluj.

Comentarii Facebook