Cluj Arena va fi renovată pentru Campionatul European de Tineret. Ce lucrări va cuprinde programul de renovări


Consiliul Județean Cluj a inițiat procedura de achiziție a lucrărilor de reparații la tâmplăria din aluminiu a stadionului Cluj Arena. Stadionul se pregătește astfel pentru organizarea meciurilor la Campionatul European de Fotbal U21 din vara anului 2023. Se vor face renovări la interior, în tribune, dar și pe teren, acolo unde se va schimba gazonul.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 57.550 de lei și sunt prevăzute să dureze maxim 30 de zile, pentru a nu perturba desfășurarea activităților programate.

La 11 ani de la construcția acestui stadion, uzura fizică a mai multor elemente de tâmplărie este una absolut normală. Tribunele I și II sunt zone intens folosite atât de către spectatori cât și de participanții la evenimentele corporate sau de abonații cluburilor sportive care activează în acele spații. Investițiile în modernizarea acestui important obiectiv vor continua cu înlocuirea gazonului și montarea de monitoare publicitare LED între cele două inele. Ne dorim ca în vară acest stadion să fie pe deplin pregătit pentru a găzdui fostele campioane europene de tineret ale Franței și Italiei, care vin pe Cluj Arena pentru a disputa meciurile programate în Grupa D a UEFA U21”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe, citat de zcj.ro.

Principalele lucrări vizate de acest contract de lucrări sunt cele de înlocuire a patru uși exterioare situate la Tribuna II, a geamurilor tip PVC de la etajul al patrulea de la Tribuna I, dar și revizia întregii tâmplării din aluminiu a stadionului. Ofertele pentru achiziția acestui contract pot fi depuse până luni, 28 noiembrie, ora 12.00.

Amintim că pentru prima dată de la construcția stadionului, gazonul va fi înlocuit din banii Consiliului Județean Cluj și ar putea fi unul hibrid.

Comentarii Facebook