Eugen Neagoe, ambiții mari pentru „U”: „Sunt foarte nemulțumit de locul din clasament”


Antrenorul „Șepcilor Roșii”, Eugen Neagoe, a vorbit despre evoluția Universității în acest campionat și s-a declarat extrem de nemulțumit de rezultatele actuale. Universitatea Cluj s-a impus, miercuri, scor 2-1, împotriva celor de la FC Hermannstadt, într-un meci amical. Neagoe s-a declarat mulțumit de modul în care se prezintă echipa sa acum, însă consideră că ar fi putut avea mult mai multe puncte până la această etapă.

Sibienii au deschis scorul în startul partidei prin croatul Matko Babic, însă clujenii au întors rezultatul prin Ioan Filip și Denis Ispas. Antrenorul „Șepcilor Roșii”, Eugen Neagoe, s-a declarat mulțumit de modul în care se prezintă echipa sa acum, mai ales că i-au revenit trei jucători după accidentări și suspendări. „U” Cluj se află pe locul 13 în Liga 1, cu 18 puncte adunate în cele 18 jocuri disputate, dar Eugen Neagoe simte că echipa merita și trebuia să fie mai sus în clasament, notează digisport.ro.

Nu, cu Hermannstadt am avut amical. Suntem bine, pot să spun. Au revenit câțiva jucători problemele, Ely Fernandes, Romeo, lui Pires i-a expirat suspendarea. Cred că puteam fi mai bine, am pierdut câteva puncte printre degete, dar a fost vina noastră. Și la ultimul meci cu FC Argeș am ratat niște ocazii mari, dar am marcat un singur gol.

(n.r. - despre situația din clasament) Acum sunt foarte nemulțumit pe locul din clasament. Cred că puteam să fim mult mai sus, dacă îmi aduc aminte ce puncte am pierdut. Și șapte ar fi bine pentru noi, în următoarele trei meciuri. Am intra cu 25 de puncte în vacanță, am urca câteva locuri, și ar fi mult mai bine. Suntem plătiți la zi, dar mai sunt câteva prime de primit. Nu sunt restanțe”, a declarat Eugen Neagoe, la Fotbal Club.

Neagoe, mulțumit de randamentul lui Alexandru Chipciu

Chestionat pe tema randamentului oferit de Alexandru Chipciu la U Cluj, în cele 18 etape, Eugen Neagoe a declarat că este mulțumit, dar, așa cum se așteaptă la toți fotbaliștii din lot, există loc pentru mai bine.

(n.r. - despre Alexandru Chipciu) Nu a marcat goluri. Sigur, mă aștept mai mult de la toți jucătorii. Dar eu l-am folosit pe Alex în mai multe meciuri și ca fundaș dreapta. Este un băiat care își vede de treabă, inteligent, se înțelege cu toți colegii. Este un jucător valoros. Nu sunt dezamăgit, chiar sunt mulțumit, dar mă aștept la mai mult de la toți. Dacă ar fi marcat mai multe goluri....evoluția lui a fost una foarte bună”, a completat Eugen Neagoe.

Comentarii Facebook