Claudiu Niculescu a DEMISIONAT de la U Cluj: Anamaria Prodan m-a UMILIT! VIDEO


Claudiu Niculescu a anunțat că a renunțat să mai antreneze echipa U Cluj și că va rămâne jucător.

 

Anamaria Prodan: L-am rugat pe Claudiu Niculescu să rămână - VIDEO

 

În urma celor întâmplate în cele două - trei zile, mai ales în urma a ceea ce s-a întâmplat ieri, am luat decizia, cu părere de rău, de a renunța a mai antrena U Cluj, dar la fel pot să vă anunț că nu plec de la Cluj pentru că încă mai am contract de jucător cu această echipă. Vreau să îmi respect contractul. Mă voi antrena. La început separat. Voi încerca chiar dacă acum o săptămână am spus că îmi va fi foarte greu, dacă nu imposibil să revin, voi încerca să fac acest lucru și să revin pe teren. Peste o lună dacă se va putea, dacă nu asta e situația.

Am vorbit și ne-am spus totul în față. Cert este că nu pot să continui în asemenea condiții. Nu pot pentru că îmi e imposibil să lucrez în asemenea condiții.

Anamaria Prodan mi-a spus să nu plec, dar după toate declarațiile ei din presă și jignirile la care am fost supus chiar nu pot să continui. Nu sunt făcut așa ca om.

Condițiile sunt cele pe care le știți cu toții. Și că am fost jignit. Cert este că am... mi-am făcut un nume în fotbalul românesc. Am muncit. Am stat prin cantonamente departe de familie atâția ani și nimeni, absolut nimeni nu are dreptul să îmi terfelească imagine într-un  asemenea fel.

Contractul meu este pe un an de zile cu U Cluj. Va rămâne Emil Rusu antrenor. Are licența Pro (rade). A fost prea mult. Nu pot să continui. Am rămas aici cu sufletul, dar repet a fost prea mult, iar când simt că nu sunt susținut ca antrenor acolo unde lucrez prefer să mă dau de-o parte.

E un moment dureros pentru mine. Probabil e cel mai dureros moment de când sunt în fotbal”, a declarat Claudiu Niculescu.

 

Prodan vrea să lase U Cluj: Mă duc la Boc și dacă nu ne ajuă punem toate actele pe site -ul clubului VIDEO

Comentarii Facebook