Anamaria Prodan: L-am rugat pe Claudiu Niculescu să rămână - VIDEO


Președintele U Cluj, Anamaria Prodan, a declarat că l-a rugat pe Claudiu Niculescu să rămână antrenor la echipă, dar încă nu a primit niciun răspuns.

Cred că a fost cel mai bine că au venit fanii. Am dat cărțile pe față. Am spus fiecare ce avea de spus. Eu nu am nimic de ascuns. Pe Claudiu nu l-a amenințat nimeni. I-am spus că putem să reluam activitatea și să trecem peste divergențele pe care le-am avut că nu sunt un om orgolios și nu o să pun niciodată orgoliul meu niciodată împotriva clubului.

Ei au ceva cu Florian Walter și Mărginean și atât. Mai mult este decizia lui Niculescu de a rămâne sau de a nu rămâne. I-am spus că un om curajos, un antrenor mare rămâne și la greu și la bine.

În acest moment toată galeria l-a rugat pe Niculescu să rămână. Eu l-am rugat pe Niculescu să rămână. Rămâne ca el să decidă dacă rămâne sau nu. Nu și-a prezentat demisia”, a declarat Anamaria prodan la finalul ședinței Consiliului de Administrație.

Președintele U Cluj a spus că nu s-a discutat cu niciun antrenor.

Nu s-a discutat cu niciun antrenor. Dacă Niculescu hotărăște să plece, atunci mă voi gândi la un eventual înlocuitor al lui Niculescu. Eu îmi doresc când mă întorc de la domnul Boc să am un răspuns”, a afirmat Prodan.

Comentarii Facebook