Miercuri 24 Aprilie

Claudiu Niculescu: E jenant ca U Cluj să își propună să nu retrogradeze VIDEO


Claudiu Niculescu a declarat, după ce a anunțat că nu va mai continua să antreneze U Cluj, că este jenant ca Universitatea să își propună ca obiectiv să nu retrogradeze.

Întrebat dacă se va putea salva de la retrigradare, Niculescu a spus că: ”Foarte greu. Am spus încă de la începutul pregătirii că pentru Universitatea Cluj este jenant ca eu să trebuiască să fac acel anunț. Era jenant și pentru mine și pentru un club ca Universitatea Cluj să își propună ca și obiectiv rămânerea în Liga 1. Este jenant, dar din păcate asta este realitatea și trebuie să o acceptăm cu toții. Este un obiectiv realist. Nu cu aberațiile, locul 1-8 locurile 1- 10. Obiectivul clar al echipei este să rămână în Liga 1 și sunt convins să până la urmă Universitatea Cluj o va face”, a declarat Claudiu Niculescu.

 

Scandalul dintre cei doi a izbucnit la finalul meciului Pandurii Târgu Jiu - U Cluj, scor 6 - 2, când Anamaria Prodan a critcat dur echipa și pe antrenor. Claudiu Niculescu și-a pierdut cumpătul și i-a transmis că aici nu e ”tezaur focloric”, iar Anamaria Prodan i-a spus, în replică, să își vadă de lungul nasului pentru că nici măcar nu e antrenorul principal al echipei.

 

Claudiu Niculescu nu mai antrenează U Cluj: Anamaria Prodan m-a UMILIT! VIDEO

Comentarii Facebook