Claudiu Fometescu s-a transferat la U Mobitelco

Fundasul de 36 de ani s-a transferat de la Dinamo Bucuresti, echipa la care a evoluat in ultimii 10 ani.

 

Claudiu Fometescu are 36 de ani si 1,88 metri. Presedintele U Mobitelco, Mircea Cristescu, este bucuros ca un jucator cu experienta lui Fometescu se alatura clujenilor, care sunt vicecampioni nationali la baschet. "De-a lungul carierei a castigat si titluri nationale si are si experienta meciurilor puternice, cu miza. Pe langa valoarea sa ca jucator, are si un spirit combativ, de care echipa noastra are nevoie", a declarat presedintele executiv Mircea Cristescu citat de site-ul oficial al echipei.

 

Fometescu crede ca decizia de a veni la Cluj este buna. "Nu a fost o decizie usoara pentru mine, dar cu siguranta a fost una buna. Aveam nevoie de un astfel de soc in cariera, pentru a-mi regasi motivatia de a mai juca cativa ani. Abia astept sa ma apuc de treaba la U cu colegii, vara e destul de plictisitoare, adica oricat de antrenezi de unul singur, nu e la fel ca atunci cand suntem cu totii", a declarat fundasul.

 

El spune ca abia asteapta sa evolueze in fata publicului clujean. "Pentru mine va fi ceva inedit la varsta mea sa joc baschet cu o sala plina, asa cum este cea de la Cluj. Am simtit aceasta atmosfera cand am jucat cu echipa nationala la Cluj sau ca adversar al echipei. Este o atmosfera excelenta si stiu ca sala va fi alaturi de noi. N-am avut niciodata probleme cu fanii clujeni, de fapt n-am avut probleme pe nicaieri pe unde jucam cu Dinamo", a mai spus Fometescu. El sustine ca la Dinamo nu isi mai vede viitorul si crede ca echipa clujeana este singura care are un proiect pe termen lung si o baza serioasa formata.

 

Foto: numaibaschet.ro

Comentarii Facebook