Danny Ungur si Tony Avram au castigat Raliul Sibiului ... pe apa


Pilotii din Campionatul National si-au masurat fortele inainte de Raliul Sibiului intr-o cursa mai putin obisnuita, un Raliu pe luciul lacului Dumbrava cu hidrobicicletele.

Macadamul din Sibiu este considerat cel mai dur din Romania, asa ca inainte de cursa oficiala pilotii s-au relaxat cu niste probe mai relaxante.

Bogdan Marisca, Sebastian Itu, Marius Klein, Alex Filip, Danny Ungur, Toni Avram, Dan Gartofan si Mita Lazarescu au lasat masinile in parcare si s-au urcat in hidrobiciclete pentru o cursa pe Lacul Dumbrava.

 

"In timpul unui raliu pilotii nu au niciodata ocazia sa concureze toti in acelasi timp asa cum este cazul in cursele pe circuit. Acum au avut ocazia sa se intreaca toti in acelasi timp si fara dictare pentru ca recunoasterea lacului a fost strict interzisa", a declarat Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

Castigatori au fost Danny Ungur si Toni Avram, care i-au batut pe ceilalti colegi de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca si Sebastian Itu.


Lotul trei a fost ocupat de Dan Gartofan si Mita Lazarescu, iar Alex Filip a terminat pe ultimul loc.

"A fost o cursa epuizanta in care am dat totul pe apa. Sincronizarea dintre noi a fost perfecta si aceasta a fost cheia succesului nostru", a spus Danny Ungur, pilotul team -ului din Cluj.

 

Foto: raliulsibiului

Comentarii Facebook