U Cluj - Gaz Metan Medias 0-2. Debut cu doua infrangeri pe banca tehnica pentru Marian Pana

A doua infrangere in doar cateva zile de cand pe banca tehnica a fost instalat Marian Pana in locul lui Cristian Dulca

 

Echipele de start

 

U Cluj : 1. Matache - 18. Ungurusan, 25. Daniel Munteanu, 26. Boban Cenic, 20. Zoran Belosevic - 8. Reinaldo, 22. Bostina (c) - 9. Georgian Toba, 30. Helder Castro, 10. Noe Acosta - 11. Ga briel Machado.

 

Gaz Metan : 12. Plesca - 16. Zaharia, 19. Lazar, 13. Acachi, 23. Marovic, 21. Todea (c), 15. Hoban, 7. Kubala, 5. Al. Munteanu, 27. Eric, 77. Aganovic.

 

 

Meciul a inceput in nota de dominare a echipei clujene. Cei 300 de spectatori au asistat la o prima repriza fara multe faze de poarta.

 

Singura ocazie mai importanta a fost ratarea lui Reinaldo din minutul 39. Aflat la cativa metri de poarta el a reluat imprecis centrarea lui Bostina iar mingea a trecut pe langa poarta.

 

Acelasi Bostina a mai avut o ocazie in minutul 4, dar lovitura libera a fost executata peste bara transversala. In rest, joc de tatonare la mijlocul terenului si multe incercari ale clujenilor care au fost blocate in fata careului oaspetilor.

 

In minutul 20 meciul a fost intrerupt din cauza caldurii excesive pentru ca cele doua echipe sa se hidrateze.

 

La reluarea partidei, profitand de o neatentie in careul clujenilor, varful Mediasului Aganovici reia cu capul in poarta lui Matache.

U Cluj -Gaz Metan 0-1, din minutul 50.

 

In minutul 56 in locul lui Castro intra Lemnaru, iar locul lui Munteanu este luat de Izvoranu.

 

Machado trimite pe langa poarta cu capul din centrarea lui Acosta. Meciul se incinge, fiind aratate doua cartonase galbene mediesenilor, lui Delcampo (min 62) si Todea (min 65)

 

In minutul 73 Voican este introdus in locul lui Machado.

Alte doua cartonase galbene sunt aratate lui Belosevici (U Cluj ) si Nohai (Gaz Metan). Toba este schimbat cu Cojocnean dupa ce a sutat peste poarta din coltul careului.

 

In minutul 80 Lemnaru scapa spre poarta mediesenilor dar este tras de tricou si apoi deposedat .

 

Gaz Metan isi majoreaza avantajul in minutul 82, cand Dudita suteaza plasat de la marginea careului iar Matache nu reuseste sa opreasca balonul, pe care l-a vazut tarziu din cauza unui aparator aflat in fata sa.

 

Minutul 90, final de partida . Dupa infrangerea acasa cu Zalau , este al doilea meci de dupa indepartarea lui Dulca de pe banca tehnica care s-a incheiat cu esec. Meciul a fost marcat de nervozitate fiind aratate 4 cartonase galbene, numar neobisnuit de mare pentru o partida amicala.

?


Comentarii Facebook