Cioloș, înainte de meciul România-Franța: Sunt optimist!



Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi, că este optimist în ceea ce privește rezultatul meciului inaugural de la Euro 2016, dintre România și Franța, disputat în această seară.


"Sunt optimist, pentru că România vine după o serie de mai multe victorii și (...), chiar dacă e o echipă tânără, știu că e o echipă ambițioasă. Calificarea n-a fost tocmai ușoară și cu atât mai mult cred că faptul că sunt aici și sunt în meciul de deschidere este deja o cinste, o onoare să te vadă toată lumea în meciul de deschidere. Sunt convins că, încă din primul meci, jucătorii vor da tot ce pot ca să arate ce înseamnă noua echipă a României", a afirmat Cioloș, la recepția oficială de deschidere a participării României la Euro 2016, care a avut loc la Ambasada României de la Paris, potrivit realitatea.net.

Șeful Guvernului le-a transmis jucătorilor și selecționerului Anghel Iordănescu "mult succes, rezistență și mai ales multă inspirație în tactică".

Prim-ministrul a afirmat că este o onoare pentru el să fie alături de echipa națională de fotbal în meciul de pe Stade de France.

"Sunt foarte mândru, chiar dacă nu am niciun merit în calificarea echipei, e o cinste, e o onoare pentru mine în primul rând ca și român să fiu în Franța și să fiu alături de echipa României. (...) O să am foarte probabil, îmi doresc o întâlnire cu echipa. Sunt reguli foarte stricte și din partea UEFA în cantonament, dar sper să reușesc să-i văd", a adăugat Dacian Cioloș, care are prevăzută joi după amiază o întâlnire cu fotbaliștii români.

Totodată, Cioloș a menționat că pentru acest meci, dar și pentru întreg Campionatul European, Franța a luat "maximul de măsuri care puteau fi luate".

Comentarii Facebook