PREMIERĂ pentru România la EURO 2016! Țara noastră are propriul sector pentru faniRomânia are, pentru prima dată în istora participării la turneele finale, un sector propriu dedicat fanilor, unde aceștia își pot da întâlnire.

Potrivit Federației Române de Fotbal, în ziua meciului cu Franța, începând cu ora 16:00, dar și pe 15 iunie, când România va evolua împotriva Elveției, fanii români se vor putea întâlni cu foștii internaționali români Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici. Aceștia se vor fotografia cu românii prezenți și vor oferi autografe. Pe lângă ei, se vor mai afla și alți invitați surpriză. Distracția e asigurată de prezența lui Smiley și Pavel Bartoș, care vor exersa cu fanii scandările de pe stadion și vor întreține atmosfera.

Tot aici, românii care nu au bilete la meciuri pot viziona partidele pe un ecran gigantic, alături de alți suporteri, având astfel parte de o experiență inedită, putând să trăiască meciurile la o intensitate similară cu cea de pe stadion. Vino să susținem România împreună, să arătăm că România suntem toți!

Primăria Parisului a pus la dispoziția organizatorilor EURO 2016 parcul “Le Champ-de-Mars”, situat în spatele Turnului Eiffel. Aici se va afla, pe perioada turneului final, Fanzone-ul, locul în care toți fanii naționalelor calificate la Euro își pot da întâlnire. Acesta își va deschide porțile pe 10 iunie, odată cu începerea turneului, și se va închide pe 10 iulie, după finala de pe Stade de France.

Fanzone-ul din Paris are 130.000 de metri pătrați și va avea o capacitate de 92.000 de persoane. Intrarea va fi gratuită, iar în interior suporterii vor avea acces la internet wireless și vor putea urmări meciurile de la Euro pe un ecran gigantic de 420 de metri pătrați!

Totodată, FRF precizează că va fi de asemenea amenajată o zonă de restaurante și magazine de unde fanii își vor putea procura suveniruri cu turneul final sau cu echipa națională favorită. În plus, se va găsi și un teren sintetic de fotbal ce se va putea închiria. Tot aici vor fi organizate și diferite concursuri de către sponsorii competiției, dar și diferite concerte.

Fanzone-ul va fi închis în zilele în care nu sunt programate meciuri la Euro. În rest, va funcționa până la miezul nopții, iar ora de deschidere variază în funcție de programul din ziua respectivă.

 

România va deschide, în această seară, Campionatul European de Fotbal, într-un meci împotriva țării gazdă, Franța, de la ora 22.00. Meciul va fi transmis în România pe Dolce Sport și Pro TV.

Comentarii Facebook