Cine a câștigat Raliul Clujului și pe ce loc s-au clasat echipele din Cluj

 

Francezul Delecour Francois și copilotul său, Savignoni Dominique, au câștigat Raliul Clujului cu timpul general de 1:14:46,8.

 

Locul al doilea în competiție a revenit echipajului Botka David / Mihalik Peter, pe un Mitsubishi Lancer Evo 9 R, care au scos timpul de 1:15:12,1.

 

Locul al treilea a revenit echipajului românesc Girtofan Dan / Berghea Adrian, care au concurat pe o Skoda Fabia S2000, având timpul total de 1:15:22,4. Pe patru s-a clasat Porcisteanu Valentin /Dobre Dan, cu timpul general de 1:15:37,2.

 

Echipajul Tempestini Marco /Baggio Lucio, la volanul unui bolid Skoda Fabia S2000, a terminat pe locul 5, cu timpul generaș de 1:17:29,9, iar pe locul 8 a terminat cursa echipajul Tempestini Simone /Pulpea Dorin, pe un Subaru Impreza R4, cu timpul de 1:22:12,6.

 

Clasamentul final la echipe a fost: locul 1 E.S.D. Rally Team, locul 2 - BCR Leasing R.T., iar pe trei a fost echipa Napoca Rally Academy.

 

Raliul a fost afectat de mai multe incidente.

 

Sâmbătă dimineața, un echipaj maghiar a suferit un accident, mașina fiind avariată serios, iar pilotul și copilotul au ajuns la spital.

 

Tot sâmbătă, Bogdan Marișca a fost forțat să abandoneze, după un incendiu la bordul mașinii.

 

Sâmbătă după-amiaza, un bătrân de 73 de ani a fost omorât într-un accident produs la Agârbiciu, implicat fiind echipajul Florinel Tincescu/Iulian Nicolaescu. 

Comentarii Facebook