Miercuri 24 Aprilie

Accident de raliu la Cluj. Un pilot maghiar a ieșit de pe traseu la Tarnița - VIDEO și FOTO

 

Un echipaj din Ungaria a fost implicat într-un accident la Transilvania Rally Cluj, în proba PS 4 de la Tarnița.

 

Conform organizatorilor, accidentul s-a produs în jurul orei 11.00, Proba Specială 4 de la Tarnița fiind întreruptă. În accident a fost implicat echipajul maghiar cu numărul 324. Copilotul și pilotul au fost duși la spital.

 

Purtătorul de cuvânt al Transilvania Rally, Irina Mancaș, a declarat că pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral și și-a pierdut memoria. ”Acesta și-a revenit, fiind transportat la spital alături de copilot”, a spus Irina Mancaş.

 

Proba a fost întreruptă până când au intervenit echipajele ISU Cluj pe traseu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

”Echipajul maghiar cu numarul de concurs 324, Kohazi Karoly si Soos Istvan, cu masina de concurs BMW M3 ce fac parte din clubul sportiv Maxx Racing au fost implicati intr-un accident pe Proba Speciala Mobil 1-Tarnita. BMW-ul condus de pilotii magiari a iesit in decor. Pilotul Kohazi Karoly a suferit un traumatism cranio-cerebral de gradul 1 cu amnezie retrograda, dar si-a revenit in momentul in care a ajus echipajul SMURD la el. Kohazi va fi supus unui control neurologic. Atat pilotul, cat si copilotul au fost transportati la UPU Cluj pentru teste suplimentare si acum se afla in afara oricarui pericol. Proba Speciala Mobil 1-Tarnita a fost intrerupta, dar a continuat in regim de etapa pana la startul urmatoarei probe”, a completat Irina Mancaș.

 

 

Echipajul clujean cu numarul de concurs 6, Bogdan Marisca si Sebastian Itu, au abandonat tehnic, in urma unui incendiu aparut la bordul Mitsubishi Evo-ului 9.

Comentarii Facebook