Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj și Rapid se vor lupta astăzi pentru locul secund din SuperLigă. Mutu: „Sunt alți jucători, alt antrenor, va fi un meci interesant”


CFR Cluj și Rapid București se află la egalitate de puncte înainte de meciul din etapa cu numărul 25 din SuperLiga României. Cele două formații vor lupta pentru locul doi din SuperLigă sâmbătă, de la ora 21:15 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Cele două formații se află la egalitate de puncte, 42, dar ardelenii ocupă poziția a doua din clasament pentru că au un golaveraj mai bun. Adrian Mutu va încerca să o învingă pe Rapid, fosta sa echipă pe care a pregătit-o în perioada martie 2022 - iulie 2023, pentru a micșora diferența față de FCSB. Liderul SuperLigii va juca duminică, 11 februarie, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit înaintea meciului cu Rapid, fosta sa echipă din SuperLigă. 

„Obiectivul nostru este cel de a da continuitate acestor rezultate bune, bineînțeles că ne dau o liniște morală pentru a putea pregăti următorul meci. Când ai victorii în spate încrederea în tine și în echipă crește.

Mă bucur mult pentru băieți că au crezut până în ultima secundă în meciul trecut, asta este atitudinea pe care o vreau la CFR, trebuie să fim învingători.

Vom avea un meci greu, de luptă, dar trebuie să credem până la final. Rapid e o echipă periculoasă, este într-o formă foarte bună, au același număr de puncte pe care îl avem și noi, trebuie să ne așteptăm la un meci greu.

Ținem neapărat să câștigăm meciul pentru a reduce distanța dintre noi și FCSB. Nu cred că are o importanță că am antrenat acolo. Toți din fotbalul românesc ne cunoaștem între noi.

Sunt alți jucători, alt antrenor, va fi un meci interesant. E o partidă specială pentru mine, dar sunt concentrat doar pe echipa mea, i-am analizat, le știu plusurile și minusurile, dar astea sunt chestii de bucătărie internă.

Nu este primă de joc, nu jucăm pentru prima de joc. Trebuie să jucăm pentru rezultat, pentru ceea ce înseamnă acest club. E problema conducerii dacă după meci va fi o primă, noi trebuie să ne gândim doar la cele 3 puncte”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Comentarii Facebook