Duminica 28 Aprilie

Bătaie în vestiarul U Cluj? ”Ne-am bătut, pe urmă am ieșit pe teren”. Ce s-a întâmplat mai exact între liderii din teren ai U Cluj


U Cluj a terminat la egalitate meciul cu Universitatea Craiova, scos 2-2, iar Dan Nistor a făcut o declarație care a agitat spiritele. ”Ne-am bătut, pe urmă am ieșit pe teren”, făcând referire la Alex Chipciu. 

U Cluj a intrat la vestiare condusă cu 2 -0, pe fondul unui joc modest.

Mijlocașul Dan Nistor a spus că la vestiare a fost o disputa între el și Alexandru Chipciu și că s-a lăsat cu bătaie.

A fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu. Că ne iubim prea mult. Ne-am bătut, pe urmă am ieșit pe teren”, a spus jucătorul la Orange Sport.

Aștept să mai marcheze și alți jucători pentru noi. Știu că pretențiile sunt mari din partea mea. Domnul antrenor a avut perfectă dreptate. Dacă eu și Alex murim, Doamne ferește ce se întâmplă? Dispare echipa? Eu dacă revin la forma de la începutul sezonului mi-e teamă să nu forțez mâna selecționerului”, a mai spus Dan Nistor.

Alex Chipciu a spus că totul a fost o glumă. ”A fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?”, a afirmat fotbalistul celor de la Cluj pentru GSP.

U Craiova și U Cluj au remizat, scor 2-2, în etapa cu numărul 25 din Superligă. Meciul s-a jucat până la capăt, deși oltenii credeau că și-au asigurat victoria din prima repriză.

Introducerea lui Vali Gheorghe a dat peste cap toate planurile. Fotbalistul celor de la Cluj a marcat și a scos un penalty. Drept urmare, meciul s-a terminat egal.

Comentarii Facebook