CFR Cluj emite de peste doi ani bilete cu valoarea de 1 leu! Clubul nu a fost inca amendat


Clubul de fotbal CFR Cluj a anuntat ca emite de mai bine de doi ani bilete cu valoarea de 1 leu, anunta conducerea Protectiei Consumatorilor Cluj.

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, Mircea Radu, a anuntat ca verificarile la clubul de fotbal CFR Cluj continua, in urma scandalului iscat de distribuirea biletelor cu valoarea de 1 leu la meciul cu Universitatea Cluj, din 19 noiembrie.

"Au spus ca nu sunt bilete, ci sunt tichete si ca nu au fost emise bonuri fiscale pentru acestea, deoarece nu s-a incasat nimic. Suma de 1 leu pentru fiecare bilet emis a fost platita de clubul de fotbal CFR Cluj. Ei au mai sustinut ca Finantate Publice le-au impus sa mearga cu aceasta valoare pentru a se evita evaziune", a declarat pentru Stiri de Cluj Mircea Radu.

Seful CJPC Cluj a mai precizat ca oficialii echipei din Gruia au mai spus in apararea lor ca "dau de 2 ani si ceva aceste tichete cu valoare de 1 leu. Le-am cerut sa imi trimita in scris explicatii in legatura cu aceasta practica si astept pana luni sa primesc si dovada ca Finantele Publice le-au cerut sa stabileasca pretul de 1 leu la biletele care au fost impartite diverselor persoane".

Impotriva clubului de fotbal CFR Cluj, suporterii Universitatii Cluj au depus saptamana trecuta, vineri, 18 noiembrie, o plangere la Protectia Consumatorilor prin care solicita returnarea banilor platiti pe bilete, in conditiile in care suporterii CFR Cluj au primit tichete cu valoarea de 1 leu in Tribuna 2, unde pretul la case a fost de 200 de lei.

Horea Soica

 

Citeste mai jos detalii despre plangere suporterilor...

Galeria U Cluj a reclamat CFR Cluj la Protectia Consumatorilor! Suporterii cer returnarea pretului pe bilete VIDEO

Comentarii Facebook