U Mobitelco a castigat in Rusia cu BC Enisey Krasnoyarsk


Echipa U Mobitelco s-a impus in meciul contra rusilor de la BC Enisey Krasnoyarsk, in cadrul Grupei E a EuroChallenge, scorul final a fost 81-73.

Pentru U Mobitelco nu au jucat deloc Paul Chetreanu si Zoran Krstanovic. "Am jucat foarte bine, nu e niciun secret, pur si simplu am jucat la valoarea noastră reala. A fost un meci care spala rusinea infrangerilor de acasa, cu Elan Chalon, dar si cu Energia Rovinari, un meci castigat cu darzenie si la potentialul nostru real. Nu ne putem gandi acum la faptul ca nicio echipa din Romania nu a castigat in Rusia de foarte multi ani. Noi trebuie sa fim concentrati pe urmatorul meci. Sunt foarte mandru de baieti, au aratat spirit de echipa, mai ales ca nu i-am avut apti pe Krstanovici si Chetreanu. Am simtit cu adevarat ca vor victoria si au obtinut-o", a declarat Marcel Tenter.

Cei mai buni marcatori:

U Mobitelco BT: Mijovic 24 (7 rec., 2 pase decisive), Dykes 19 (4 rec., 2 capace), Morris 14 (5 rec., 5 p.d., 2 interceptii, 1 capac), Silvasan 11 (7 rec., 3 p.d., 1 capac), Paul 10, Lawrence 3 (8 rec., 3 p.d.).

Enisey: Baxter 23, Toporov 14, Hukic 13, Kikanovic 11 (6 rec.), Syrovatko 10 (5 rec.), Nissim 2 (9 p.d.).

Comentarii Facebook