Incepe lupta pentru "Cluj Arena"! CFR Cluj cere sa joace pe noul stadion


Construita pe locul fostului stadion "Ion Moina", al Universitatii Cluj, noua arena naste dispute la Cluj.

 

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca a solicitat Consiliului Judetean sa aiba dreptul sa joace pe stadionul construit din bani publici.

 

"Am solicitat sa jucam pe Cluj Arena. Este construita din bani publici si ar trebui ca oricine sa poata juca pe acest stadion. National Arena e a Romaniei, la fel si Cluj Arena, deci nu vad de ce nu am putea juca. Ca orice echipa din judetul Cluj si nu numai, consider ca avem tot dreptul sa evoluam acolo. Sunt banii tuturor acolo, deci e normal", a declarat Iuliu Muresan la DigiSport.

 

"Nu ne intereseaza daca se supara Universitatea Cluj sau fanii acestei echipe. Daca vom ajunge intr-o faza superioara a cupelor europene, stadionul din Gruia nu poate gazdui astfel de meciuri", a mai spus Muresan la Fanatik Show.

 

Reprezentantii Consiliului Judetean, cei care au construit stadionul, nu au dat pana acum un raspuns clar in ceea ce priveste echipa care va juca pe stadion. Jucatorii, dar si conducerea Universitatii Cluj, nu au ascuns niciodata pana acum ca abia asteapta finalizarea lucrarilor ca sa poata juca acasa, in fata propriilor suporteri.

 

Singurul lucru pe care l-a facut Consiliul Judetean este sa initieze un proiect de hotarare pentru infiintarea unei societati, numite Cluj Arena, care sa administreze stadionul.

Comentarii Facebook