CFR Cluj a ajuns la 10 cazuri de coronavirus și un suspect. Cine sunt fotbaliștii infectați


CFR Cluj are 10 fotbaliști și oameni din cadrul echipei infectați cu coronavirus, iar un text nu este încă clar, așa că s-ar putea ajunge la 11 cazuri. 

Adrian Păun a fost depistat pozitiv sâmbătă, ceea ce a dus la anularea meciului cu FCSB, iar lotul clujean a fost închis în cantonamentul de la Mogoșoaia. Luni dimineața au ieșit pozitivi portarul Grzegorz Sandomierski, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă, antrenorul de portari Cristian Moldovan.

Chef Paul Siserman dă în judecată CFR Cluj, după ce a mers în același avion cu fotbaliștii cu coronavirus: MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!!

Luni seara, au fost depistați pozitivi goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, mijlocașii Claudiu Petrila și Cătălin Golofca, preparatorul Bogdan Aldea și kinetoterapeutul Radu Pralea.

Mijlocașul Damjan Djokovic este și el suspect. Toți bolnavii au fost duși cu ambulanțele la Cluj. 

Între timp, restul echipei rămâne cantonată la Mogoșoaia până joi sau până vineri.

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, susține că echipele trebuie să se izolaeze până la finele campionatului: ”Izolarea cluburilor este prima soluție avansată de noi, cred că pentru ultimele trei etape din play-off ar fi cea mai la îndemână situație. Nu cred că ar fi o problemă dacă aceste meciuri ar fi protejate suplimentar, echipele să apeleze la un astfel de cantonament, să se izoleze”. 

Comentarii Facebook