Miercuri 25 Noiembrie

Chef Paul Siserman ameninta ca dă în judecată CFR Cluj, după ce a mers în același avion cu fotbaliștii cu coronavirus: MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!


Cunoscutul chef Paul Siserman a anunțat că își va face testul COVID 19 și dacă este bolnav, va da în judecată echipa CFR Cluj. 

Siserman susținea luni seara că fotbaliștii au călătorit cu zborul de linie, fără a respecta prea mult regulile de protecție. 

1) 17/07/20 ora 17:45.

Echipa CFR în aeroport Cluj-Napoca. Zbor Cluj-București. (Blue Air 18:40).

Unii cu masca alți fără sau purtata necorespunzător. Nu trec de nici un control individual, ci cu toți în grup. (se pot cere camerele de la aeroport)

În avion unii dintre ei poarta masca corect și stau la locurile lor alții sunt glumeți și poarta masca total necorespunzător sau sub barbă.

2) Știrile de la ora 19:00 20/07/2020: "La centrul de antrenament de la Mogoșoaia unde se antrenează CFR au fost depistați inca 5 jucători cu covid "

MA NENOROCIȚILOR !!!! MA GUNOAIELOR!!

ADICĂ VOI LA BANII VOSTRI, C ND ȘTIȚI CA URMEAZĂ SA CĂLĂTORIȚI CU ÎNCĂ 150 DE PERSOANE SI MAI ȘTIȚI CA AVEȚI DEJA ÎN ECHIPA Un COLEG INFECTAT.... NU VA FACEȚI UN TEST.... DEC T CEL OBLIGATORIU ÎNAINTE DE O PARTIDA?????? MAINE MA DUC SI ÎMI FAC SI EU TESTUL!!! DACĂ IESE POZITIV JUR CA VA DAU ÎN JUDECATA!!!!”, a anunțat Paul Siserman.

CFR Cluj îl dă în judecată pe chef Siserman, care spune că nu toți jucătorii au purtat măști pe durata zborului la București

Acesta a citat și din articolele de lege încălcate: ”ART 352 cod penal (1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

SPER SA FACĂ ACELAȘI LUCRU TOȚI CĂLĂTORII DIN ACEL ZBOR, INCLUS ECHIPAJUL!!!”.

-----------------------

UPDATE

De la primele declarații ale lui Paul Siserman, numărul cazurilor de coronavirus din lotul CFR Cluj a ajuns la 11.

Eu nu-i cunosc pe acești băieți, nu sunt microbist. Dar m-a deranjat faptul că nu respectau regulile, iar eu am familie acasă și acum văd că 11 dintre ei au Covid. Au venit cu autocarul până la intrarea în aeroport și vă spun clar că nu aveau măști în autocar. Le puneau abia după ce coborau, dar aia e treaba lor internă. 

Deranjant e că în aeroport, unii nu purtau deloc sau purtau măștile aiurea. Un jucător tânăr, sub 1,80 metri și zic asta pentru că aia e înălțimea mea, cu părul blond sau platinat și mai lung, avea masca agățată doar de o ureche, cealaltă parte atârna. Alți doi jucători aveau masca sub gură la coada de la check-in. 

Mai erau niște oficiali mai în vârstă și ei nu respectau evident regulile. Unul dintre ei era foarte verbal, își dăduse masca jos și vorbea despre o beție, cred. În avion, acest tip mai în vârstă (n.red. – Siserman l-a identificat pe unul dintre membrii staffului tehnic, în pozele trimise de reporterii Gazetei, este vorba despre Iosif Mureșan, maseurul lui CFR, tatăl fundașului Andrei Mureșan, ex-CFR) a stat chiar în fața mea. Râdea cu un altul despre niște cartonașe roșii, nu am înțeles exact, dar spunea ceva de genul: “Iar te-a prins Petrescu?! Cât mai e un cartonaș roșu?” 

Primii jucători erau în avion la două scaune distanță de mine. Întrebarea mea pentru ei este dacă din ceilalți 150 de pasageri erau unii bolnavi, ei riscau să piardă campionatul nerespectând regulile?! Stând cu măștile așa cum stăteau puteau să ia virusul din avion”, a spus Paul Siserman, conform Gsp.

.

Comentarii Facebook