CFR Cluj acuză că ”hienele” din Liga 1 vor suspendarea campionatului: Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți

 

Conducerea CFR Cluj a transmis un mesaj dur, adresat celor care cer acum suspendarea campionatului, când ”feroviarii” sunt pe locul doi, dar cu șanse la titlu.

Discuțiile despre suspendarea campionatului au apărut după ce au fost depisdtate cazuri de coronavirus la Dinamo, iar acum la un fotbalist de la CFR Cluj.

Șefii echipei clujene nici nu vor să audă de suspendare și îi acuză pe cei care cer acest lucru că nu au caracter. 

Cine e fotbalistul de la CFR Cluj cu coronavirus: S-a simțit brusc slăbit

Suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului.

Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat.

Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri.

Considerăm că declarațiile unor foste glorii împlicate în acest fenomen sunt total lipsite de FAIR-PLAY.

Aceste declarații nu au cum să prevaleze în fața caracterelor adevărate care se călesc prin luptă!

Acelora dintre ei care încă mai au asemenea metehne, le spunem că acele timpuri au apus și nu fac altceva decât să cadă singuri în derizoriu.

Le aducem aminte faptul că atunci când NOI am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație.

Am spus asta pentru ca am știut mereu că tricoul de campion nu poate fi pătat de minciuni, ipocrizie și lașitate! Un tricou de campion va fi mereu prea strâmt pentru asemenea persoane.

ADN-ul campionilor NU se formează în birouri prin vorbe, ci prin fapte! Se călește prin lupta cot la cot cu adversarul. Suntem conștienți că e greu pentru unii să înțeleagă ce înseamnă să fii campion!

A fi campion înseamnă să duci lupta până la capăt, înseamnă să nu renunți, să te ridici mai puternic atunci cand ești doborât. A fi campion înseamnă să te ghidezi și să respecți sloganul ,,FAIR-PLAY”.

Am condus acest campionat atâta vreme și am respectat competitorii. Avem dreptul să cerem respect, pentru ceea ce am dovedit pana acum!

Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți atât de ușor!”, au transmis șefii din Gruia.

Comentarii Facebook