Ce spune Simona Halep înaintea turneului de la Roma: Sunt puțin obosită


Simona Halep a reușit să cucerească, în acest weekend, titlul la turneul din Madrid, iar mâine va evolua în turul al doilea al turneului de la Roma.

Numărul cinci mondial va juca împotriva învingătoarei dintre Sabine Lisicki (Germania) și Daria Gavrilova (Australia).

"Mă simt bine, nu am nicio problemă medicală. Sunt aptă 100% să joc acest turneu, dar sunt puțin obosită. E normal, după atâtea meciuri, după atâta tensiune. Condițiile sunt foarte diferite aici, va fi puțin greu mâine, dar încerc să mă acomodez cu terenul, cu condițiile de aici, fiindcă și la Paris o să fie asemănătoare", a declarat Simona Halep, pentru Digisport.ro.

"Zgura cred că e asemănătoare cu cea de la Madrid, dar altitudinea e diferită. La Madrid, mingea zboară mult mai mult, aici ai senzația că e foarte grea. Venind de acolo, e normal să ți se pară că jocul e mai greu. E mai greu să aluneci pe terenul acesta și e o greutate în plus atunci când joci. Nu e ceva grav, dar îmi trebuie câteva zile ca să mă pot obișnui", a adăugat jucătoarea.


"În 2013 am simțit că la Madrid mi-am dat drumul la joc, chiar dacă am pierdut atunci în primul tur. Aici, la Roma, am bătut jucătoare de top, pe care nu credeam că o să le pot bate la momentul acela și am prins încredere. E un sentiment frumos la turneul acesta, am amintiri grozave și joc bine. Sper să joc și anul acesta și sper să am încrederea de la Madrid", a mai spus Simona Halep.

"Tot timpul e frumos să vină fanii români la meciurile mele, să mă susțină și vreau să le mulțumesc pentru asta. Sper să fie cât mai mulți la meciurile noastre, ale tuturor româncelor", a încheiat românca.

Comentarii Facebook