Ce spune Ciprian Marica după ce Ilie Năstase l-a acuzat că l-a păcălit și i-a furat afacerea


Ciprian Marica este nașul de cununie al lui Ilie Năstase cu cea de-a 5-a soție, Ioana, însă relația dintre acționarul Farului și fostul lider ATP a suferit o ruptură iremediabilă.

Reacția lui Ciprian Marica, după afirmațiile făcute de Ilie Năstase

Cel puțin așa susține "Nasty", care îl acuză pe fostul fotbalist că i-a furat afacerea. În replică, Ciprian Marica s-a declarat extrem de surprins de afirmațiile făcute de Ilie Năstase.

Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici. Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror!

Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă există o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră. O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a declarat Ciprian Marica, pentru ProSport.

Ilie Năstase: „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica"

De unde a pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica? Fostul atacant a cerut în instanță ca "Nasty" să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. Miza ar fi terenurile extrem de valoroase care intră în patrimoniul Fundației, în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro.

Ciprian Marica a formulat o acțiune la Judecătoria Sectorului 1, încă din luna mai. După trei înfățișări, la termenul din 6 septembrie instanța a respins scoaterea lui Ilie Năstase din fundație. Ulterior, însă, fostul atacant a mai formulat o acțiune, la aceeași judecătorie. Pe 7 octombrie, cererea formulată de Marica a fost admisă, iar "Nasty" a fost exclus din fundația care îi poartă numele.

În locul lui Ilie Năstase, Ciprian Marica i-ar fi introdus în fundație pe tatăl și pe unchiul său, prin modificarea actului constitutiv, scrie ProSport.

Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred.

Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă. M-a pus să semnezi niște procuri, niște acte și m-a păcălit. O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit”, a transmis fostul număr 1 mondial din tenis pentru ProSport.

Comentarii Facebook